Beste gastvrouw van Europa werkt bij.....Droste's

Omdat onze gastvrouw Anne Hövels reeds nationaal kampioen was, mocht ze ons land vertegenwoordigen op de wereldkampioenschappen in het verre Brazilië. Hier behaalde ze een zeer verdienstelijke tweede plaats nadat een Braziliaan (natuurlijk) de eerste plaats kreeg.
zie hier een verslag

Van toog naar tafel!

Gezellig...Eerst even een drankje in ons oude café (of bij mooi weer in het zonnetje op onze veranda!) en dan aan tafel voor een heerlijk menu met streekproducten.
In onze luxe plattelandsbrasserie serveren wij u een 3-gangen keuzemenu voor de vaste prijs van € 35,00. Bekijk onze nieuwe menukaart en reserveer meteen. 0546-621264.
Of bekijk het filmpje van ons bezoek aan Het Groene Spoor, onze leverancier van verse biologische groenten. Droste's.....altijd het beste uit de buurt!

Bekijk hier het filmpje. Bekijk hier de menukaart.

Kamerfestival Tubbergen

Kortweg KAFT genoemd betekent cultuur, muziek en theater gebracht in de kamers van Tubbergen en haar buitengebied. Dit kunnen huiskamers zijn, maar ook wachtkamers of achterkamertjes. Natuurlijk vinden er ook optredens plaats in de gelagkamer van Droste’s.
Dit alles komend weekend op 5 en 6 juni. Klik hier voor alle informatie!

vers is topsport

Realiseert u zich wat er nodig is om alles vers te bereiden? bekijk het filmpje

U kunt zich hier afmelden voor onze nieuwsbrief