Luxe plattelands brasserie

Droste’s heeft haar restaurantformule aangepast. Voortaan werken wij alleen nog maar met seizoensproducten en bij voorkeur uit de buurt en biologisch. Daarom hebben we elke 2 maanden een nieuwe kaart! En hebben we nu een brasserieformule waarbij U 3-gangen kunt uitzoeken voor de vaste prijs van € 35,00 en 4 gangen voor € 45,00.

Daarnaast bieden we het Droste’s avontuur van het seizoen: een verrassingsmenu met louter seizoensproducten. Bekijk onze menukaart

Werkbezoek bij de Feijterhof

In de nieuwe formule werken we nauw samen met plaatselijke boeren. Voor de huidige menukaart bracht het team van Droste’s een bezoek aan de net over de grens gelegen Feijterhof. Een boerderij waar het oude varkensras Bunte Bentheimer weer gefokt wordt.

Droste’s gebruikt producten van de Feijterhof in haar menu’s en als borrelgarnituur (gedroogde worst). Bekijk het filmpje!

Dineren en logeren vanaf € 79,00 per persoon.

Geniet van Twente, het landgoed van Nederland, en blijf aansluitend lekker eten, drinken en slapen bij Droste’s. Boek onze buitenkans: overnachting met ontbijt en een 3-gangen menu uitzoeken uit onze nieuwe seizoenskaart al vanaf € 79,00 per persoon per nacht! Zie hier onze buitenkans!

U kunt zich hier afmelden voor onze nieuwsbrief